MySecret Studio

Strategie de marketing bine gandita. MySecret Studio a atras atentia cu flyere cu design al bancnotei de 500€

Acele investitii pe care multi nu le fac, dar care sunt atat de importante pentru a avea vizibilitate la public sunt si cele care aduc notorietate firmei, iar noi stim acest lucru. Din acest motiv, investim constant in astfel de aspecte pentru a fi cat mai aproape de publicul interesat. Dovada este si faptul ca una dintre campaniile noastre de promovare a dat roade si am avut rezultatele asteptate. O strategie de marketing care a avut chiar reactii neasteptate din partea oamenilor.

In viata, trebuie sa stii cum sa le atragi atentia oamenilor pentru ca acestia sa isi indrepte privirea spre tine si unul dintre principalele aspecte pe care acestia le vad sunt banii. Oricine isi doreste o viata linistita in care sa nu isi faca griji de ceea ce vor manca maine si cu ce vor plati facturile. Cu totii vrem o viata in care sa nu ne lipseasca nimic, deci este firesc sa observam in jur ceea ce este punct de interes. Pe acest principiu am creat si aceasta campanie de promovare. Iata care a fost strategia noastra.

 

Strategie de marketing la un alt nivel

Pentru a ajunge vizibili pentru toata lumea, am ales sa cream niste flyere care au forma si aspectul unei bancnote de 500 de euro. Astfel din pura curiozitate si interes, fiecare persoana care a trecut pe langa un astfel de flyer a acordat o atentie mai mare, fata de altele de acest gen care arata aproape la fel, pentru fiecare domeniu si firma. 

 

In acest fel, oamenii au aflat despre acest studio de videochat pe care il detinem si cei care au considearat ca sunt interesati au primit mesajul, deci scopul nostru a fost indeplinit. Un aspect important este fapul ca unii chiar s-au aplecat pe jos sa il ridice, atunci cand au trecut pe strada pe langa flyerul nostru care a ramas ratacit. Acesta nu este orice fel de pliant, ci unul care aduce cu sine anumite avantaje. Fetele care au fost si care sunt interesate de un loc de munca la care sa primeasca din start valoarea reala a acestui pliant ca si bonus, pot veni la interviu cu acesta.

 

Mesaj care a ajuns la cine trebuia

Nu putine sunt femeile care vor sa lucreze ca model de videochat si pe buna dreptate. Este un loc de munca placut, legal, cu un salariu avantajos si fara efort fizic, intr-un mediu placut. Poate fi considerat chiar dream job, din foarte multe puncte de vedere. 

 

Cele care au peste 18 ani si sunt interesate de o astfel de angajare trebuie sa fie doar serioase si punctuale si daca au acest pliant pot avea parte si de 500 de euro in plus. Aceasta strategie de marketing este benefica atat pentru noi, deoarece astfel putem gasi angajate serioase cu care putem face o buna echipa, dar si pentru tine, cea interesata sa lucrezi la noi. Tu primesti bani, iar noi primim o noua angajata. 

 

Exista posibilitatea sa lucrezi chiar si din propria casa, deci obtine un astfel de pliant si vino sa discutam, pentru ca nimeni nu are de pierdut dintr-un astfel de parteneriat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *