Tot ce trebuie să știi despre mezoterapia corporala virtuala

Din toate timpurile femeile și-au dorit să rămână tinere pentru totdeauna. Pentru mulți ani, acest lucru a insemnat proceduri dureroase și fără un efect vizibil real. Dar astăzi datorită cercetării îndelungate și evoluției tehnologice ne putem bucura de o procedură non-invazivă și cu efete vizibile pe termen lung, mezoterapia virtuală.

Ce este mezoterapia virtuală?

Mezoterapia virtuală are toate beneficiile mezoterapiei tradiționale dar fără ace și durere.

Tehnologia mezoterapiei virtuale se bazează pe difuzia undelor electromagnetice care modifică membranele celulare pentru câteva secunde, permițând ingredientelor active să pătrundă direct în celule cu până la 90% mai profund.

La fel ca în mezoterapia tradițională, acest tratament constă în aplicarea unor substanțe cu proprietăți active în straturile superioare ale pielii pacientului.

Aceste substanțe provoacă diverse efecte, cum ar fi îndepărtarea grăsimilor și a toxinelor, ajutând la combaterea flacidității pielii.

Avantajele mezoterapiei virtuale

Mezoterapia virtuală se face prin electroporare, deci nu sunt necesare ace pentru tratament.

Este o alternativă mult mai confortabilă și preferabilă pentru pacienți, în special pentru cei cu frică de ace.

Rezultatele mezoterapiei virtuale sunt rapide și pacientul poate face sesiuni de control pentru a se bucura în continuare de aceste beneficii ori de câte ori dorește.

 

#1 Sănătos & non invaziv

Mezoterapia corporala virtuala aduce un aport consistent de vitamine și ingrediente benefice organismului. Serurile, vitaminele și amestecurile nutritive oferă pielii un aspect revitalizat și întinerit.

 

#2 Renunți la operațiile chirurgicale costisitoare

Remodelarea corporală este mult mai simplu de obținut acum, datorită tehnologiei ultra-dezvoltate de care dispunem. Introducerea serurilor direct la nivelul pielii fac această procedură una nedureroasă și oferă un efect mult mai rapid decât o procedură chirurgicală ce necesită timp îndelungat pentru vindecare.

 

#3 Acțiune multiplă

În funcție de problemele pielii, mezoterapia corporala virtuală acționează țintit rezolvând mai multe probleme în același timp. De la celulită, până la cicatrici post-acneice și vergeturi, substanțele introduse la nivelul pielii oferă exact acel aport nutritiv de care pielea avea atât de multă nevoie.

 

#4 Oferă strălucire pielii

Datorită nutrienților pe care îi primește, substraturile pielii primesc un impuls energetic cu rezultate vizibile imediat, chiar după prima sesiune de mezoterapie corporala virtuală. Pielea devine mai strălucitoare, mai luminoasă și mai tonică.

 

Care sunt efectele mezoterapiei asupra corpului?

Mezoterapia corporala virtuală nu ajută doar la remodelare, având o multitudine de utilizări în funcție de nevoile fiecărui client. Împreună cu specialiștii de la Esteticmed Body SRL, salon de remodelare corporala sector 2, vei decide care dintre aceste probleme se aplică situației tale și care sunt zonele unde este necesară o intervenție.

Iată mai jos câteva dintre acțiunile mezoterapiei la nivelul corpului:

  • Tonifiază
  • Elimină efectele radicalilor liberi
  • Stimulează producerea de colagen
  • Stimulează regenerarea celulară
  • Hidratează pielea
  • Oferă strălucire și luminozitate
  • Reduce acumularea de grăsimi
  • Decongestionează țesuturile
  • Intensifică fluxul sanguin și drenajul limfatic
  • Diminuează retenția de apă

Dacă și tu ai regăsit problemele tale în lista de mai sus, programează o consultație cu unul dintre experții Esteticmed Body SRL și începe acum un tratament corporal in sectorul 2!

ESTETICMED BODY SRL
Aleea Tibiscum 25 A, Sector 2, Bucuresti
Punct de reper: Spitalul Fundeni
https://estetikmed.ro
Telefon: 0212 404 134
Mobil: 0726 186 340

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *