model de videochat

De vorba cu un model de videochat de la MySecret Studio

Multe femei si-ar dori sa aiba un trai decent, sa castige sume de bani cu care nu doar sa se descurce lunar, ci sa-si si permita anumite rasfaturi. Si-au pierdut sanatatea fizica si psihica la joburi care nu le aduceau nimic altceva in afara de banii lunari cu care sa supravietuiasca. Multe femei au auzit de posibilitatea de a lucra in lumea videochatului, dar din pacate in Romania oamenii nu sunt atat de educati precum in alte tari si inca este un subiect tabu. 

In tarile dezvoltate, acesta este un job ca oricare altul si atat timp cat exista maxima confidentialitate, mai degraba te distrezi decat muncesti, porti conversatii cu straini de la care chiar ai ocazia sa inveti multe, de ce nu? Hai sa-ti prezentam un caz concret al unui model de videochat ce si-a schimbat viata urmand o cariera la My Secret Studio.

Povestea lui Carmen

Carmen este un model care are deja o experienta de 1 an la noi. La fel ca marea majoritate a romancelor, avea o reticenta pronuntata in a lucra ca model de videochat. Dar dupa ceva timp a realizat ca viata ei a devenit mult mai buna si mai linistita, din toate punctele de vedere. Si ea la randul ei avea prejudecati si initial si-a propus sa foloseasca acest job pe post de parghie pentru a se redresa financiar. Avea si ea dubii, nu stia daca e legal sau ilegal, ce conditii de lucru sunt si multe altele. Insa si-a facut curaj si ne-a sunat intr-o zi, fiind inspirata de profesionalismul nostru si increderea ce i-a oferit-o site-ul nostru oficial. A venit mai apoi la interviu, la un studio de videochat din Brasov, deloc decisa sa urmeze o cariera in videochat. Ea a declarat ca a fost placut impresionata de faptul ca i-am oferit contractul din prima zi, la care i-am oferit un exemplar pe loc si a avut timp sa studieze locatia. I-a placut modul deosebit in care era amenajata locatia si aparatura noua, care reda o calitate a imaginii exceptionala. In cea de a doua zi i-au fost facute poze profesionale pentru portofoliul propriu, iar in a treia zi deja a inceput noul job.

A inceput in timpul facultatii si si-a ales program de noapte, pentru ca ziua sa poate merge la cursuri. Insa, pe masura ce a trecut timpul a realizat ca ii place ceea ce face, iar acum a devenit un stil de viata, ce ii asigura o viata fara griji si stres.

Afla mai multe despre beneficiile colaborarii cu studioul nostru

Studiourile noastre se impart in patru mari orase si anume Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu. Salariul minim lunar este de 1000 dolari, site-urile noastre nu pot fi accesate in Romania, iar asta iti ofera garantia ca nu esti privita de ochii cunoscutilor, plata este bilunara, oferim asigurare medicala, cursuri de limba engleza si posibilitatea de a castiga premii si bonusuri. Poti castiga vacante platite si alte bonusuri financiare, daca esti competitiva si acumulezi orele necesare in mediul online. 

Camera in care vei lucra o poti personalizat dupa bunul plac pentru ca tu sa te simti cat mai confortabil. Iti oferim si cosmetice de calitate ca tu sa iti reimprospatezi mereu make-up-ul si sa te simti cat mai frumoasa.

Toate acestea si multe alte beneficii ale colaborarii cu MySecret Studio le descoperi accesand pagina noastra oficiala www.mysecret-studio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *