MySecret Studio a ajuns si la promovarea american style, pe autobuze. Ne-ai vazut?

Atunci cand decizi sa te angajezi in domeniul acesta, vei dori sa alegi pe cei mai buni dintre cei mai buni. Videochat-ul este promitator, insa trebuie sa stii si ce cale sa alegi, ce studio cu care sa colaborezi pentru ca asteptarile tale despre veniturile mari posibil de castigat sa devina realitate. Si spunem cu modestie ca MySecret Studio este ceea ce iti doresti!

 

Suntem la un alt nivel – studio de videochat de top

Daca mai era nevoie sa te convingi de asta, iata ca mai bifam o premiera si anume MySecret Studio este singurul studio de videochat din Brasov si singurul din toata tara ce a fost promovat pe autobuzele din circuitul de transport public local. 

Pe principiul cand ai ceva bun de spus lumii si simti nevoia sa o spui tare si raspicat, iata o solutie ingenioasa de acest gen! Domeniul acesta de activitate este fara doar si poate unul din care banii se fac mai usor si promisiunile primite devin realitate in scurt timp. Modelele au sansa de a evolua in timp scurt, pe masura implicarii de care dau dovada. 

Ideea de a promova un job in acest mod este o practica mai ales in strainatate. Si noua ne place sa fim in pas cu trendul din afara granitei. Este o mandrie si o validare a succesului studioului faptul ca aceasta promovare a avut loc.

 

Ne-ai vazut? Ai auzit de noi?

Daca intr-o vreme ideea de angajare la videochat era inca un subiect tabu, acum ne place sa credem ca lucrurile bune merita spuse fara rezerve. Asadar, daca ne-ai vazut prezenta pe autobuzele locale din Brasov sau ai auzit de noi, stii foarte bine ca suntem mai mult decat un studio de videochat. 

Iti oferim un job bine platit. Si mai mult decat un job, un contract de munca cu toate drepturile depline si legale ce rezulta din asta, sansa de a-ti castiga independenta financiara, de a fi propria ta sefa si de a-ti scrie poveste de succes a vietii inca din tinerete. 

Bonusuri atractive. Castigurile tale pot ajunge pana la 20.000 de dolari. Comisioanele sunt intre 50 si 70%, iar bonusuri pot fi inclusiv castigarea unui city break atunci cand premiem modelele cele mai bune din echipa, bonus de fidelitate daca pe termen lung dovedesti ca esti fidela studioului nostru. Oamenii valorosi aduc o contributie insemnata in echipa! Si noi stim asta. Succesul nostru este bazat pe succesul si evolutia modelelor astfel ca vom face un perfect team pentru un double win! 

Locatii de lux, conditii excelente. Toate studiourile noastre sunt dotate la standarde moderne si de lux, cu amenajare ce va fi pe placul tau si te ve reprezenta ca stil. Vacante platite, asistenta non stop, sprijin pentru a fi tot mai avansata la capitolul cunoastere a limbii engleze. 

Nu suntem pe principiul te sunam noi. Te asteptam in oricare din locatiile noastre sau sa iei legatura cu noi, telefonic, online, oricum ar fi. Iar de aici va incepe povestea noastra. Stiai ca avem mereu in vedere rasplatirea modelelor cu cele mai multe ore petrecute online? Performantele celor din echipa nu raman nerasplatite. 

Imagineaza-ti: daca am ajuns pana aici si inclusiv am bifat acest tip de promovare american style unde putem ajunge mai departe de atat! MySecret Studio inseamna succes, performanta in videochat si un viitor promitator in aceasta nisa!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *