Vezi in ce a investit o suma uriasa un studio de videochat din Romania pentru a avea trafic online

Multe femei care isi doresc o schimbare in viata lor sau care vor o independenta financiara, apeleaza la serviciile unui studio de videochat. 

Prin aceasta industrie pot ajunge la sume financiare de peste 20.000 $ lunar, avand parte de un stil de viata de lux.

Insa, pentru asta trebuie sa aleaga un studio de videochat cu trafic intens, bine cunoscut in aceasta industrie care ofera totodata si servicii de inalta calitate.

MySecret Studio – printre cele mai vizualizate studiouri pe aceasta nisa 

MySecret Studio este unul dintre primele studiouri de videochat care a investit o suma uriasa intr-o platforma de trafic ce urca fiecare model de videochat printre primele pozitii in site-urile cu care lucreaza. 

Odata ce modele de videochat au mai mult trafic, automat va creste si posibilitatea de a castiga mai multi bani. 

In acest context, atat modelele de videochat cat si studioul trebuie sa realizeze o conversie cat mai buna a traficului. 

MySecret Studio este un studio de videochat care a optat pentru Traffic Web la standarde moderne facand parteneriat cu site-ul MySecret Lovers.

Echipa MySecret Lovers asigura o pozitionare mult mai buna a modelelor, injectand “trafic” in camerele modelelor, ori acest lucru poate determina castiguri mult mai mari.

Ce beneficii au modelele daca fac parteneriat cu MySecret Studio

Pe langa independenta financiara de care au parte, studioul ofera si contract de munca legal cat si asigurare medicala pentru fiecare model in parte. 

In plus, avand in vedere ca in aceasta industrie exista videochat adult si non-adult, MySecret Studio ofera cursuri gratuite de limba engleza modelelor. 

In functie de traficul pe care il au lunar, modele de videochat vor fi rasplatite cu premii si bonusuri lunare. Insa, la acest studio traficul online este asigurat de catre echipa, insa si modelele trebuie sa se dedice in egala masura pentru ca rezultatele sa creasca de la o luna la alta. 

Cei din cadrul echipei ofera servicii de inalta calitate si se sigura ca modelele se simt bine in mediul in care lucreaza. Pentru asta, aparatura de ultima generatie nu lipseste iar fiecare camera este personalizata in functie de cerintele angajatelor. 

Astfel ca vor lucra intr-un mediu cat mai placut si mai relaxant. 

Un alt aspect important in aceasta industrie este confidentialitatea, de aceea MySecret Studio utilizeaza site-uri inaccesibile in Romania. 

Mai mult decat atat, pentru ca modele sa arate excelent zi de zi, studioul ofera inclusiv cosmetice de calitate. 

MySecret Studio detine locatii de lux in 4 mari orase din Romania, respectiv Brasov, Bucuresti, Sibiu si Cluj Napoca. 

Acest studio se diferentiaza de altele prin serviciile si beneficiile de calitate pe care le ofera tuturor modelelor, prin exclusivitati cu anumite site-uri, prin suportul permanent pe care il ofera cat si seriozitatea cu care isi trateaza toti angajatii. 

 

In concluzie, acest studio este de incredere, care ofera rezultate si beneficii tuturor celor care isi doresc o cariera in acest domeniu.

Pentru mai multe detalii accesati pagina mysecret-studio.ro.

 

Date de contact:

Bucuresti, Brasov, Cluj, Sibiu

office@mysecret-studio.ro

+40 734 901 452

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *