Sterge efectele imbatranirii cu un stilou magic: Dermapen

Terapia cu micro ace sau Dermapen foloseste multiple ace care strapund pielea cu o functie de vibratie automata. Dermapenul in sine este un dispozitiv de forma unui stilou, cu microace de unica folosinta care oscileaza automat, perpendicular pe suprafata pielii, pentru a actiona la o anumita profunzime, controlata si adaptata zonei tratate si tipului de piele, precum si patologiei pielii adresate in timpul tratamentului.

Terapia cu micro ace induce vindecarea fara cicatrici si refacerea matricei de colagen, fara efecte secundare si vreo perioada de recuperare.

Terapia cu micro ace este atat de avansata incat poate fi folosita si in zone delicate si greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor si pe nas.

Cum functioneaza?

Terapia cu micro ace are un mecanism dublu de actiune – mecanic si chimic. Procedura consta in crearea de microcanale in piele, dincolo de epiderm, ceea ce permite stimularea celulelor dermice si activarea sintezei naturale a fibrelor de colagen si elastina, precum si regenerarea celulara accelerata. Dermapen are un impact minim asupra epidermei, reducand durerea si disconfortul, rezultand intr-un tratament mai sigur si mai eficient. Nivelul de patrundere al acelor se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustate pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.

Cele 11 ace sterile, individuale, vibreaza, diminuand senzatiile neplacute. Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in cicatrici, reducand riscul de sangerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor. Cand sunt miscate pe suprafata pielii stimuleaza productia naturala de colagen, creand in acelasi timp canale fine in piele. Aceste canale pot distribui pana la 80% mai mult din nutrientii aplicati pe piele, permitand livrarea acestora pentru a hrani celulele din derm si stratul de baza. 

O sedinta dureaza aproximativ 20 de minute. In functie de ceea ce vrem sa imbunatatim, sunt necesare intre 3 si 6 sedinte de tratament.

Pentru rezervari
Aleea Tibiscum 25 A, Sector 2, Bucuresti
Punct de reper: Spitalul Fundeni
Site: estetikmed.ro
Telefon: 0212 404 134
Mobil: 0726 186 340

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *