Magazinul Apple este offline: Noua culoare pentru iPhone 7

Magazinul Apple este offline, ceea ce indică faptul că este pe cale să lanseze o nouă gamă de produse.

Compania a raportat că se pregătește să lanseze un nou iPad, un iPhone SE mai mare și un iPhone 7 roșu.
Iată tot ce știm despre o posibilă lansare de produs:

new ipad pro

Noul iPad Pro

Cea mai mare lansare de la evenimentul din primăvara acestui an este de așteptat să fie o serie de iPad-uri noi, cel mai semnificativ fiind iPad Pro de 10,5 inci . Daca va aflati in registrul de 12,9 inci și 9.7-inci iPad, dispozitivul de dimensiuni mijlocii ar putea avea un design cu totul nou, cu un afișaj edge-to-edge și nici un buton de acasă.

Tim Cook a declarat recent: „Avem câteva lucruri interesante ce vin pe iPad și eu sunt optimist cu privire la direcţia în care se îndreaptă lucrurile.”

Gigantul tech. ar putea scote pe piaţă încă trei iPad-uri, inclusiv o reîmprospătare a două modele Pro lansate anul trecut si un nou 7.9 inch iPad pentru a înlocui Mini.

larger iphone se

iPhone SE mai mare

După ce au dezvăluit iPhone SE la evenimentul din primăvara lui 2016, Apple ar putea folosi aniversarea sa pentru a introduce un model mai mare. Se zvonește că ar fi vorba de o versiune 128 GB a dispozitivului ce a fost lansat ca un low-end pentru iPhone.

 

Noua culoare pentru iPhone 7

Bazându-se pe campania Produse Roșii, o gamă de produse de culoare roșie cu care Apple aduce o contribuție la Fondul Global pentru programele HIV si SIDA pentru fiecare achiziție, compania se zvoneste ca ar lucra la un iPhone 7 roșu.

Selecția include deja produse roșii, un iPod shuffle roșu, nano și touch, produse Beats roșii și o bandă roșie sport Apple Watch.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne-a pregătit gigantul High Tech.
Pentru mai multe informații despre Apple urmăriți www.Silicon-Valley.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *